-result last-

Smlm result sudah keluar dan ramai yang tertanya-tanya apakah maksud TL utk FYP...ada yang cuak ingat tak lulus.hahah...TL tu maksudnya tak lengkap la.result penuh akan dikeluarkan kemudian so sila check semula yer.tahniah kepada semua yang dapat result bagus n yang dapat dekan,pada yang xdapat tu cool je n xpayah sedih2...:)

Happy besday....


Hah sepasang ye utk 5mei ni. Selamat hari lahir untuk mereka berdua, semoga panjang umur dan murah rezeki :)

  • Wan Mahfuzah Wan Ibrahim aka Jijah
  • Mohd Shafid Izuwan Kamarudin aka Mat

p/s: pada mereka2 yg hari lahirnya dah lepas, sorry sbb xwish kat blog ni.emmm....mane 12org author yg lain ni???

video tayangan time dinner....

video

Orang paling terkaya di dunia...


  1. Carlos Slim Helu dan Keluarga (Mexico. Telekomunikasi. AS$53.5 billion)
  2. Bill Gates (Amerika Syarikat. Microsoft. AS$53 billion)
  3. Warren Buffett (Amerika Syarikat. Berkshire Hathaway. AS$47 billion)
  4. Lawrence Ellison (Amerika Syarikat. Oracle . AS$28 billion)
  5. Bernard Arnault (Perancis. LVMH - barangan mewah. AS$27.5 billion)
  6. Mukesh Ambani (India. Minyak, Gas. AS$ billion)

Perakuan Akreditasi....

Kos kita belum dapat Perakuan Akreditasi lagi????Baru sahaja melawat web jobmalaysia tadi then search dkt Malaysian Qualifications Register dan ini yang terpampang (kecik sgt la plak):


Ape yang tertera kat http://www.mqa.gov.my/mqr/akrbyipta.cfm adalah spt dbwh:

Senarai IPTA yang mempunyai program yang telah mendapat pengiktirafan JPA, Badan Profesional atau Badan Lain. Kemaskinian maklumat adalah berdasarkan maklumbalas daripada IPTA yang diterima
setakat 5 Mac 2010. Jumlah kursus pengajian IPTA yang telah mendapat Perakuan Akreditasi setakat ini adalah sebanyak 1233.

Semua kelayakan yang didaftarkan dalam MQR adalah tertakluk kepada pemantauan oleh MQA yang dijalankan dari semasa ke semasa untuk memastikan program tersebut memenuhi standard dan kriteria yang ditetapkan dan ia adalah selaras dengan Kerangka Kelayakan Malaysia.


p/s: rasanya Tn Hj AMZ ckp dah dpt akuan akreditasi tp yg setakat 5Mac 2010 tu ape???